What about me?

“Ik ben Jasmien” of “ik ben veel”, zo stel ik mezelf ook wel eens voor. Mijn man antwoordt dan steevast “en ik ben veel rust”. 

Hij heeft gelijk ; met een opleiding als klassiek muzikant, een eigen brand van surrealistisch getinte collecties met rake boodschappen en een creatieve studio, is mijn wereld zelden stil. 

In mijn tas en huis slingeren dan ook overal schetsboekjes en papiertjes rond.  Het is een chaotisch hoopje hersenspinsels. Sommige ideeën zijn voor mijn eigen merk, de anderen  zijn dan weer ideeën die moeten rijpen en vroeg of laat hun plaatsje krijgen, hetzij in mijn eigen verhaal of in dat van een merk waarvoor ik werk. 

_DSC7343.jpg

I GOT THE BRAINS

Getriggerd door zowat alles in de wereld om me heen, draaien in mijn hoofd steeds 101 ideeën rond. Het is net als in een suikerspinmachine: al ronddraaiend, verzamelt het stokje plukjes zoetigheid die samen een verrukkelijk geheel vormen.
Mijn brein is zo bedraad dat het spuien van ideeën rustgevend en helend werkt, ze moeten letterlijk “van mij af”. Het pitchen van mijn hersenspinsels maakt dan ook integraal deel uit van de fun. Klaar met spinnen, presenteer ik als een trots kind mijn ideeën op een stokje.  De keuze is aan jou: gulzig weghappen of plukje per plukje oppeuzelen? 

I GOT THE tongue

Kleurrijke humor, ondeugd uitbundigheid zijn mijn wapens om elk thema te filleren. Ik ga graag vreemd, ik ben immers op m’n best ben als ik kan flirten met de grenzen van de bestaande hokjes. Meermaals uitgedaagd door het leven, ben ik allergisch voor “wat hoort”. Ik vaar mijn eigen koers, wars van wat als goed of prestigieus wordt beschouwd, en gun iedereen diezelfde vrijheid. 

Als ik concepten uitdenk, geloof ik heilig in polyamorie: mijn liefde beperkt zich niet tot één discipline. Maar zoals het een goede match betaamt, ga ik steeds op zoek naar balans.
Al heeft die calm down the crazy ook zijn begrenzingen.

I GOT THE STUDIO

Zit je vast met je collectie of idee? Weet je niet goed hoe het aantrekkelijk naar buiten te brengen? Droom je van een event on fire voor je merk of ben je op zoek naar een ‘completely out of the box’-brein voor brainstorms binnen je bedrijf? Swipe rechts.

Ik bedenk sterke campagnes met rake woorden en beelden. Ik zet je stoutste dromen om in papier of pixels. Niets is gek genoeg of ik zet er graag mijn tanden in. Pikant. 

Regels leg ik mezelf niet op. Edelmetaal, papier, objets trouvés of snaren, één medium volstaat niet om mijn verzinsels te verklappen. Elk concept is als een Gesamtkunstwerk; waarin ik vaak beeld en woord verweef tot een zinnenprikkelende wereld waarin alles kan en mag.

Mijn aanbod is zonder twijfel niet uitgebreider, maar wel aantrekkelijker en inhoudelijk krachtiger dan het hele Tinder-concept samen.

_DSC7320.jpg
_DSC7268.jpg