top of page
carmendevos-23-JewelCampaign-Witvrouwen-2047-.jpg
photo's by Carmen De Vos & Bert Machielsen

Happy Pills is een concept van Jasmien Witvrouwen dat het levenslicht zag in 2016 tijdens een moeilijke periode in haar leven. Met veel kleur en humor, vertaalde ze haar frustraties in metaal. Het resulaat : kleine assymetrische setjes Happy Pills is een concept van Jasmien Witvrouwen dat het levenslicht zag in 2016 tijdens een moeilijke periode in oorbellen. Het was haar glamoureuse escape : een gouden drug, ‘for your daily dose of happiness’.  Jasmien droeg altijd een pillendoosje bij zich, gevuld met oorbellen. Voor elk moment had ze haar setje ondeugd klaar zitten. Geef nu toe : als je in een vervelende meeting zit en je kan een oorbel in hartvorm dragen met opschrift "fuck them all”, dan ziet het leven er toch op slag een heel stuk lichter uit, niet? Als je in een ruimte zit vol zuchtende, klagende collega’s en je kan niet weg, dan is een prijskaartje dat in je ogen bungelt met ‘the price will be high’ toch instant fun en wordt alles rondom je relatief.

susan-wilkinson-KCoCB27h15Y-unsplash.jpg
carmendevos-23-JewelCampaign-Witvrouwen-2459-.jpg

OUR STORY

Siska zag er heel wat in, in die golden drugs : “Vooral de humor en ondeugd die Jasmien in haar juwelen aan de dag Het past helemaal bij mijn manier van in het leven staan. Een collab zat dus al lang om de hoek te wachten.” legt, vind ik fris. Ze vertelt met haar juwelen niet wat je wil horen, wel wat we vaak denken."

Het moet een zonnige middag geweest zijn in de herfst van ‘22 dat we elkaar ontmoetten in een Antwerpse koffiebar. Twee onmiskenbare diva’s met humor. Van zodra de klok dubbel-uur sloeg hadden wij elkaar gevonden en zaten we lekker te kletsen (lees gerust : druk tateren) bij een wijntje. Alle onderwerpen over de soap des levens kwamen in onze woordenwaterval aan bod. We lachten uitbundig over onze Een tweede wijntje volgt en we speculeren maar door ; over relatieperikelen, “WIJ(n)!” met de vriendinnen, dikke billen en over de reacties als we “nu niet” snauwen als we even “nu niet” willen :), over “mixed feelings” aan alles wat beweegt in onze levens. De raakvlakken waren niet te tellen. Zonder het goed en wel te beseffen hadden we een hele hoop ideëen bij elkaar verzameld nog voor we onze rekening vroegen.

Let’s do this, bollie’tje!” riep Siska.

erik-mclean-0DqYWHY4GpA-unsplash.jpg
carmendevos-23-JewelCampaign-Witvrouwen-1475-.jpg

Als twee trotse kinderen presenteren we jullie graag onze eerste selectie uit die grote ideëen stroom.
De capsule collectie “Nu Niet”- is een eerste staaltje uit onze “Jasmien Witvrouwen x Siska Schoeters“-collectie en
bevat 3-sets grave “Happy Pill”-oorbellen, bijpassende stekertjes met kleurrijke edelstenen in hartvorm aangevuld met 6 overheerlijke koffiebekers om elk moment van de dag te kleuren.


Hou je klaar voor :

... “Wij(n)”, voor koffiemokken die mogen gevuld worden met...jawel, wijn!

... “Nu even niet, schatjes”-zetel momenten.
...No boring meetings any more, baby!
...”Niet met mijn voeten spelen”-statements

instaCDV-23-JewelCampaign-Witvrouwen-2305-.jpg
MOKKEN SISKA4.jpg
MOKKEN SISKA3.jpg
bottom of page